Brigon 500 NT rookgasanalyse meettechniek in koffer

1.295,00 incl. btw

De Brigon500NT+ Verbrandingsgas Analyser meet kooldioxide (CO2), koolmonoxide (CO), differentieel temperatuur en differentieeldruk. De directe meting van CO2 wordt met behulp van een door Brigon ontworpen infrarood voel-systeem uitgevoerd. CO2 wordt in de frisse lucht onmiddellijk op nul gesteld na de opstartprocedure. Indien “RESET CO2 CAL” wordt aangegeven, controleer dan of de unit in verse/schone lucht staat voordat de knop met het “Enter” symbool wordt ingedrukt. Het apparaat berekent de zuurstof (O2), CO/CO2 ratio, verliezen, verbrandings efficiency (netto, bruto or condenserend) & overschot lucht.

De BRIGON500NT+ Verbrandingsgas Analyser kan ook het CO-gehalte in omgevingslucht meten – handig wanneer een CO-alarm afgaat. Het apparaat kan ook een 15 minuten durende CO Kamer-test uitvoeren. De analyser is voorzien van een beschermende rubber beschermhoes met een magneet, zodat het apparaat ook handsfree gebruikt kan worden. Tevens worden een verbrandingsgas sonde met een integrale temperatuursensor meegeleverd. Het grote display kan 4 regels tekst per meting laten zien, en alle gegevens kunnen via een optionele infrarood printer geprint worden. Het is mogelijk zowel actuele als opgeslagen data te printen.

Artikelnummer: 72214 Categorie: Tag:

Beschrijving

  • De professionele handmeter voor CO²-schadelijke stofmeting
  • CO² meettechniek (infrarood), geen verbruik van O² sensor
  • longlife CO-sensor (levensduur 5 jaar)
  • TÜV gekeurd conform EN 50379-1 en EN 50379-2 voor CO², temperatuur en druk, EN 50379-3 voor CO
  • dynamische aanpassing van de sensoren
  • directe toegang op meet- rekeningswaarden via keuzeschakelaar
  • geïntegreerde condensfiltering in de meter, condensbak compleet verwijderbaar. Stevige beschermhuls met magneet.

Op het duidelijke 4-posities tellend display, met verlichting door LED, kunt u de volgende waarden zien: b.v.: CO², O², CO, °C, rookgasverlies, drukverschil, etc.

Compleet geleverd met meetsonde met thermokoppel, Ni/MH oplaadbare batterijen en adapter, stevige kunststof koffer en NL handleiding.

Specificaties, klik Brigon 500 NT:

Andere suggesties…